Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Utrecht – Lunchpauzeconcert Klassiek

22 april 2022 - 12:30 - 13:00

Gratis

De vrijdagmiddag staat garant voor een muzikale inwijding van je weekend, want in het wekelijkse Gratis Lunchpauzeconcert hoor je de allergrootste muzikale beloftes. (Bijna) elke week heb je de keuze uit een jazz of klassiek lunchpauzeconcert.

De lunchpauzeconcerten klassiek zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

Nadat het Utrecht Young Orchestra haar primeur beleefde in 2019 met Mozarts Le Nozze Di Figaro, zijn ze niet meer weg te denken uit het Utrechtse muzieklandschap. Op initiatief van een conservatoriumstudent is het orkest ontstaan als afspiegeling van de grote professionele orkesten van ons land; hoog niveau en musici met verschillende nationaliteiten, maar met de overkoepelende taal van muziek aan de basis. Met een goede dosis ambitie staat het orkest garant voor een krachtige uitvoering van Mozarts en Haydn grootse naslagwerk.

Entreebewijs
Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal.

De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
22 april 2022
Tijd:
12:30 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

concertgebouw Utrecht
Vredenburgkade 11
Utrecht, Utrecht 3511 WC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
030 760 6777
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tivoli vredenburg
Telefoon
030 760 6777
Bekijk de site van Organisator