Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spelletjesmiddag voor (hoog)begaafde kinderen

25 september 2020 - 15:00 - 17:30

€15,

Op een ongedwongen en gezellige manier maakt uw kind kennis met andere (hoog)begaafde kinderen. In huiselijke sfeer worden spellen gespeeld en wordt er aandacht besteed aan het proces van creatief denken.

Vanuit mijn ervaring als groeps- en individueel begeleider van (hoog)begaafde kinderen bij HIQ+ in Heemstede, weet ik dat herkenning en erkenning heel belangrijk is voor de ontwikkeling. Lang niet alle kinderen vinden deze her- en erkenning, waardoor ze vaak tegen allerlei moeilijkheden aanlopen.

Herkenning bij ontwikkelingsgelijken kan een kind dat (hoog)begaafd is enorm helpen. Om deze ontmoetingen te stimuleren, organiseert Praktijk Tormentil een spelletjesmiddag, speciaal voor deze kinderen.

De kinderen spelen samen gezelschapspellen en spellen waarbij creatief denken centraal staat. Door dit met andere (hoog)begaafde kinderen te doen, onder mijn begeleiding, zullen ze dingen van zichzelf in elkaar herkennen. Dit is een enorme stap in de ontwikkeling van deze kinderen.

Is dit een mooie, bijna drempelloze, kans voor uw kind om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten? Schrijf uw kind dan snel in! De spelletjesmiddagen zijn op vrijdagmiddag van 15.00u tot 16.30u en kost maar €15,- per keer, inclusief limonade en wat lekkers.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, te bellen of te mailen. De middag gaat door bij een aanmelding van minimaal 4 deelnemers. Er kunnen maximaal 8 kinderen deelnemen per middag.

 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
25 september 2020
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€15,
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Heemstede
Noord-Holland Nederland