Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Overijssel / Thema-avond Ontwikkelingsvoorsprong (h)erkennen

11 maart 2020 - 20:00 - 22:00

€7,50

“Wat is ze pienter!” “Is dat normaal op deze leeftijd?” “Wat een wijze blik!” Als je een kind hebt met een ontwikkelingsvoorsprong zul je deze opmerkingen wellicht herkennen.

Je bent natuurlijk trots op je kind als het nieuwe dingen leert, maar al snel zul je merken dat het best ingewikkeld kan zijn als je kind niet het gemiddelde pad bewandeld. Je eigen onzekerheid én de reactie van je omgeving kan er voor zorgen dat je de voorsprong van je kind liever niet bespreekbaar maakt. Zelfs niet als dat wel belangrijk is, bijvoorbeeld bij de opvang of op het consultatiebureau.

Twijfel je over de voorsprong van je kind en zoek je naar handvatten in de opvoeding? Ben je gastouder en wil je graag meer weten over hoe je een ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid bij jonge kinderen kunt herkennen? Je bent van harte welkom en neem gerust mensen mee.

Voor wie: Ouders en gastouders
Trainster: Esther Grit

Iedereen is welkom, graag aanmelden i.v.m. ruimte.
Je kunt je hier aanmelden!

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
11 maart 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://m.facebook.com/events/533104580890626?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3

Locatie

Kantoor Tante Vroesh
Kerkstraat 4
Kampen, Overijssel 8261BC Nederland
+ Google Maps

Organisator

Kiene Kids
Bekijk de site van Organisator