Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – webinar WISC-V

20 april 2022 - 20:00 - 21:30

€25

Heb je als ouder, leerkracht, IB-er of hulpverlener te maken met (de uitslag en hoe-nu-verder van) intelligentie-onderzoek, dan is dit je kans om meer te weten te komen over intelligentie-onderzoek, en over de nieuwe WISC-V in het bijzonder.

WISC-V-NL

De WISC-V-NL is de opvolger van de WISC-III-NL. Met ingang van 1 januari 2018 is deze test verkrijgbaar, en in 2018 zijn veel professionals getraind om er mee te werken.Het werd wel tijd ook! Nieuw, modern, fris, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over intelligentie.

Via social media en mijn mailbox komen er regelmatig vragen langs over deze test. Vragen als:

  • wat test je nou eigenlijk?
  • meet zo’n test wel wat je wilt weten?
  • wat betekenen die indexen?
  • hoe interpreteer je de uitslagen?
  • Wat kan de leerkracht ermee in de klas?
  • hoe zit het met lage verwerkingssnelheid en werkgeheugen?

 

Hoe, waar, wanneer en wat kost dat?

Het webinar vindt plaats op 20 april 2022 om 20.00 uur en duurt max 1,5 uur. Ik bespreek de WISC-V-NL, incl. (uiteraard niet op de persoon te herleiden) voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk, en er is ruimte voor vragen via de chat. Bij aanmelding kan je de vragen die je hebt vast doorgeven: daar kan ik tijdens de presentatie rekening mee proberen te houden.
Let wel: zeer individuele, specifieke situaties kunnen niet allemaal aan bod komen. Dat vereist, is mijn ervaring, meer aandacht en tijd dan binnen deze setting mogelijk is.

Na afloop is de opname gedurende een beperkte tijd terug te kijken. Uiteraard kunnen vragen die bij het bekijken van het webinar in je opkomen niet beantwoord worden als je niet live aanwezig was.

Kosten: € 25,-.

Geef je hier op via het formulier

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
20 april 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,
Site:
https://www.praktijksherpa.nl/

Locatie

Online webinar

Organisator

Sherpa, Begeleiding bij Hoogbegaafdheid
E-mail
info@praktijksherpa.nl
Bekijk de site van Organisator