Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – Webinar: Staatsexamens! Uitleg door CvtE en stel al je vragen

23 april - 20:00 - 21:00

Balans organiseert samen met het College voor Toetsen en Examens (CvTE) – en met Ouders & Onderwijs, LAKS, LBVSO, Sectorraad PO en GO – een webinar over de staatsexamens VO. Ieder jaar doen duizenden leerlingen één of meerdere staatsexamens. Dat zijn leerlingen die op het vso zitten, of op een particuliere school, of leerlingen die op een andere manier niet mee kunnen in het reguliere onderwijs.

Tijdens het webinar wordt een introductie gegeven over de staatsexamens. Voor wie zijn ze bedoeld, hoe werkt het? Verder wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot extra voorzieningen die leerlingen eventueel nodig hebben. Ook de mogelijke rol van een vertrouwenspersoon wordt besproken. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Namens het CvTE zal Angélique Coenraads-Geurtjens bij het webinair aanwezig zijn. Zij is programmamanager staatsexamens vo.

Deelname aan dit webinar is voor iedereen gratis.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp, telnr. 06-53524006.

Haal hier je gratis ticket op 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,

Locatie

Online webinar

Organisator

Oudervereniging Balans
Bekijk de site van Organisator