Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online webinar ; Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid

29 februari - 20:00 - 21:30

Eerst hulp bij hoogbegaafdheid! Veel ouders hebben mij benaderd met hulpvragen naar aanleiding van de documentaire ğŸŽ¥ “Utopie van Sofie”. Voor alle ouders en leerkrachten die worstelen met hoogbegaafde leerlingen hebben we vanuit de Club van juf Sofie een webinar opgezet op 29 februari om 20.00 waardoor je echt een aantal goede stappen kunt zetten met betrekking tot het beter begrijpen en begeleiden van deze kinderen.

Ook een aanrader voor Pabo studenten!

Inhoud van het webinar:
– Wat is hoogbegaafdheid nu precies, hoe kan je het herkennen en wat hebben deze kinderen nodig?
– Hoe ga je om met “dubbel bijzondere” leerlingen die naast kenmerken van hoogbegaafdheid een andere uitdaging hebben?
– Hoe kan je de extreme sensitiviteit verklaren die deze kinderen hebben, hierbij leg ik graag uit hoe de paardenbloem zich verhoudt tot de orchidee, die prachtig is, maar kwetsbaar.
– Hoe kan je deze kinderen het beste begeleiden, op school en thuis, en hoe ga je constructief het gesprek aan op school/ met ouders? Welke stappen kan je samen nemen op weg naar beter passend onderwijs? 🏫 Sofie verzorgt het webinar samen met Marleen Punt (Echa- specialist). Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen via de chat!

Bestel hier je ticket

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Online webinar

Organisator

jufsofie
Telefoon
06-42111633
E-mail
sofie@jufsofie.nl
Bekijk de site van Organisator