Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online – Webinar: De niveaus en kenmerken van (hyper)hoogbegaafdheid

3 februari 2022 - 20:00 - 21:30

€25
Tijdens deze lezing komen de overeenkomsten en verschillen tussen hoogbegaafdheid (IQ 130+) & hyperhoogbegaafdheid (IQ 145+) uitgebreid aan bod. Vanuit wereldwijd onderzoek en natuurlijk vanuit de praktijk belichten we de inzichten die er tot nu toe zijn. Aan bod komen de verschillende niveaus van begaafdheid, intensiteit & prikkelgevoeligheid en de ontwikkelstappen die kunnen verschilen in deze doelgroep. Je gaat naar huis met veel nieuwe inzichten en een aantal praktische tips. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor je eigen vragen.
bestel je ticket hier
Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
3 februari 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Talentissimo
Steynlaan 30
Zeist, Utrecht 3701EG Nederland
+ Google Maps

Organisator

Talentissimo
E-mail:
f.hovinga@talentissimo.eu
Site:
http://www.talentissimo.nl/