Online – Webinar: De niveaus en kenmerken van (hyper)hoogbegaafdheid

3 februari 2022 - 20:00 - 21:30

Tijdens deze lezing komen de overeenkomsten en verschillen tussen hoogbegaafdheid (IQ 130+) & hyperhoogbegaafdheid (IQ 145+) uitgebreid aan bod. Vanuit wereldwijd onderzoek en natuurlijk vanuit de praktijk belichten we de inzichten die er tot nu toe zijn. Aan bod komen de verschillende niveaus van begaafdheid, intensiteit & prikkelgevoeligheid en de ontwikkelstappen die kunnen verschilen in deze doelgroep. Je gaat naar huis met veel nieuwe inzichten en een aantal praktische tips. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor je eigen vragen.
bestel je ticket hier

3 februari 2022