Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – Talentprojecten kick-offs 2022-2023

19 januari 2023 - 16:00

Gratis

Ook in het schooljaar 2022-2023 organiseert Bureau Talent weer regelmatig kick-off bijeenkomsten voor nieuwe gebruikers en geïnteresseerden. Hieronder vind je de data van alle kick-offs in het schooljaar 2022-2023.

Of je nu na de zomervakantie met een groepje leerlingen start of nog verrijkingsmateriaal aan het verkennen bent, onze medewerker Suzanne Oskam neemt je graag mee in de digitale leeromgeving van de Talentprojecten en beantwoordt al jouw vragen

Wil jij graag aanschuiven bij een van deze gratis online bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar Suzanne Oskam. Mocht daar behoefte aan zijn, is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak in te plannen.

 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
19 januari 2023
Tijd:
16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

online

Organisator

bureau talent
Telefoon
+31 71 7 850 850
E-mail
info@bureautalent.nl
Bekijk de site van Organisator