Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – iQafe+ Sterk in Hoogbegaafdheid

5 juni 2023 - 19:45 - 21:45

n dit iQafe+ duiken we in onderwerpen als:

Leren leren op school (Hoe komt het dat mijn kind moet leren leren?), divergent en convergent denken (Waarom zijn CITO’s en HB-kinderen soms geen goede combinatie?), tempo van leren (Is versnelling wenselijk voor hoogbegaafde kinderen?)

Er is ruimte voor vragen stellen, afslagen nemen- zoals wat kan ik van school verwachten en wat niet?

De presentatie wordt gegeven door Veronique Swillens, eigenaar van SterK in Hoogbegaafdheid en Samen voor Hoogbegaafdheid uit Leidschendam.

Veronique is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid in relatie tot onderwijs. Zelf afkomstig uit het onderwijs kan zij goed de vertaalslag maken naar: Wat hebben HB-kinderen nodig in het onderwijs? Ze geeft opleidingen, trainingen, doet onderzoeken en begeleidt kinderen, maar ook leerkrachten in het maken van beter passend onderwijs voor HB-ers. De workshop is dan ook deels niet alleen maar zenden, maar juist ook voor een deel het principe “u vraagt wij draaien”.

Bestel hier je ticket (6,20)

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
5 juni 2023
Tijd:
19:45 - 21:45
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

online

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator