Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – Inspiratie sessie expertgroep ontwikkelingsvoorsprong

15 juni 2023 - 19:30 - 20:30

Gratis

we willen graag de partners in de gemeente bereiken met kennis en inspiratie over ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid.

Want zij gaan over de Lokaal Educatieve Agenda, geven wijkteams ruimte en bepalen voor een groot gedeelte waar de aandacht in de zorg voor kinderen naar uitgaat binnen de wijkteams, Centra voor jeugd en Gezin en VVE beleid.

We willen graag kennis delen over de voordelen van vroegsignalering, de preventieve werking en inspiratie geven hoe dit in de gemeentelijke structuur een plek kan krijgen.

De inspiratiesessies duren ongeveer een uur, zijn waar mogelijk interactief en worden niet opgenomen. Na afloop krijgen de deelnemers de presentatie en de Zijnskenmerken poster gemaild.

Klik hier om je aan te melden

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
15 juni 2023
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,

Locatie

online

Organisator

expertgroep ontwikkelingsvoorsprong
E-mail
info@expertgroepontwikkelingsvoorsprong.nl
Bekijk de site van Organisator