Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord Holland / Zomerbootcamp Computer- en Maakonderwijs

19 augustus 2019 - 10:00 - 23 augustus 2019 - 16:00

€303,21

NewTechKids en Maakplaats 021 lanceert een zomerbootcamp.
Stichting NewTechKids en Maakplaats 021 slaan de handen ineen voor een zomerbootcamp waarin kinderen van 8 tot en met 12 jaar kennis kunnen maken met computerwetenschap en maakonderwijs, en hun creatieve vaardigheden kunnen ontplooien. In vijf dagen gaan zij aan de slag met de theorie én de praktijk. ‘S ochtends wordt de technologie besproken, en de middag staat in het teken van digitale fabricage met behulp van de lasersnijder, 3D-printer en de vinylsnijder.

Programma bootcamp augustus:

Tijdens dit bootcamp word je getransformeerd tot een technoloog die robots bouwt en programmeert, zodat zij een spel kunnen leren spelen. In kleine teams ontwerp je een eigen robotspel, inclusief regels, strategieën, puntensysteem en fysieke onderdelen.

Het bootcamp is van 19 t/m 23 augustus en duurt elke dag van 10: 00 tot 16:00 uur.

Het programma wordt in een combinatie van Engels en Nederlands gegeven door een professionele docent computerwetenschappen en door ervaren digitale fabricage instructeurs. Het bootcamp gaat door bij minimaal 17 aanmeldingen (wordt dit niet gehaald, ontvang je je geld terug).

Meld je hier aan voor het zomerbootcamp in augustus

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Begin:
19 augustus 2019 - 10:00
Einde:
23 augustus 2019 - 16:00
Kosten:
€303,21
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

OBA Amsterdam
Oosterdokkade 143
Amsterdam, Noord Holland Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

Maakplaats 021
New Tech Kids