Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Holland – Pharoskamp BO basisonderwijs

16 september 2023

De kampen zijn van zaterdag 14:00 uur tot zondag 15:00 uur.

Het basisschoolkamp (BO-kamp) is voor kinderen vanaf 6 jaar tot ongeveer 12 jaar (tot ze eraan toe zijn om naar het voortgezet-onderwijskamp te komen, of tot ze willen stoppen).
Het voortgezet-onderwijskamp (VO-kamp) is voor kinderen die op de middelbare school zitten. De meeste kinderen hier zijn tussen de 12 en 17 jaar oud.

Wij willen u meegeven dat het aanmelden niet “met een schaartje is te knippen”: als uw 10 of 11-jarige al op het VO zit en liever deelneemt aan het BO kamp, is dat voor uw kind het beste en voegen wij ons daarnaar.

Inschrijven
De inschrijving voor het kamp werkt als volgt:

  1. inschrijven voor een kamp kan tot anderhalve week van te voren
  2. na het ontvangen van alle inschrijvingen bekijken we hoeveel dit er zijn. Daar wordt ook de vrijwillige (ouder)begeleiding op afgestemd. Om het kamp te kunnen laten doorgaan is immers ook voldoende leiding nodig
  3. Uiterlijk 1 week van te voren (het weekend ervoor dus) berichten we u per mail over   doorgaan van het kamp. U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail met alle informatie. Vanaf dat moment is de inschrijving van uw kind ook definitief.

Om naar het inschrijfformulier te gaan, https://forms.gle/kC2pzAzTtsudwNaG6 (of de link even kopieren en in de adresbalk plakken)

Kosten, organisatie en ouderhulp
De kosten inclusief overnachting bedragen € 30,- voor Pharos-leden en € 34,- voor niet-leden. De Pharos-kamporganisatie bestaat uit  een aantal vrijwillige ouders die samen het reilen en zeilen (vooraf, tijdens en achteraf) samen organiseren. Annulering na ontvangst van de definitieve inschrijving kunnen kosten met zich meebrengen.

Kinderen van niet-leden zijn een eerste keer welkom zonder lidmaatschap van Pharos Nld. Wil je kind nog een keer komen (en dat is gebruikelijk) dan verwachten we dat je lid wordt van oudervereniging Pharos.

Om de beide Pharoskampen ook in de toekomst te laten bestaan zijn we altijd op zoek naar helpende handjes: liefdevolle begeleiders (tijdens het kamp) en opruim-wonders (bij afloop kamp); die samen met ons aan de kids een onvergetelijke Pharos-ervaring willen meegeven. Helpen mag structureel (er zijn 5 kampen per jaar) en incidenteel. Mocht je iets willen betekenen, schroom niet en  neem dan alsjeblieft contact op met ons, dan bellen we u om door te spreken wat uw input zou kunnen zijn!

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
16 september 2023
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Scouting Uitgeest Don Bosco
Westergeest 39
Uitgeest, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon
085-4012238
E-mail
secretariaat@pharosnl.nu
Bekijk de site van Organisator