Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Holland – Op avontuur met de Bosw8er!

19 mei - 11:00 - 13:00

Op zondagochtend 19 mei gaan we op pad met de Bosw8er Evert-Jan Woudsma. Zijn motto is ‘Natuur beleven wordt natuur beschermen’. Deze ochtend staat volledig in het teken van natuurbeleving: ontdekken, beleven, spelen en intussen heel veel leren!

Wat we precies gaan doen laat de Bosw8er graag aan het moment over, want niets is zo verrassend als de natuur. “We laten ons leiden door wat we zien, horen ruiken of zelfs proeven! Zaken die regelmatig terugkomen zijn de klimboom, pissebedden, kikkers, herten, insecten, roofvogels, eten uit de natuur en af en toe springen we samen van een duin, ik doe natuurlijk mee!”, vertelt de Bosw8er 

Voor wie? (vermoedelijk) Hoogbegaafde kinderen 4-10 jaar
Wat kost het? Pharosleden €5 en niet-leden €10 per kind
Ouders mogen gezellig mee op avontuur!

Goed om te weten: We zijn buiten, dus kleding kan vies worden. Vanuit Pharos Amsterdam-Kennermerland verzorgen we wat lekkers te eten en drinken onderweg.

Na de wandeling met de Bosw8er kunnen degenen die dat willen nog een lekkere pannenkoek (of iets anders) eten in De Oase. Wil je bij aanmelding laten weten of je wilt mee lunchen? Iedereen betaalt hier gewoon wat je zelf nuttigt.

Parkeren kan op het grote terrein van De Oase voor €2 voor een hele dag.

Ga je ook mee op avontuur met de Bosw8er? Reserveer hier dan snel een plekje

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Pannenkoekenhuis De Oase
1e Leijweg 9
Vogelenzang, Noord-Holland 2114 BH Nederland
+ Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon
085-4012238
E-mail
secretariaat@pharosnl.nu
Bekijk de site van Organisator