Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Noord-Brabant – Thema avond: Voeding en intoleranties bij HB/HSP

4 juni - 19:30 - 21:30

Pijn in je buik hebben is geen pretje, zeker niet als dit je in je dagelijks leven stoort. Als je je daardoor moe en vervelend voelt, en het gevoel hebt dat zowel jijzelf als de mensen om je heen een te groot deel van je leven missen, geeft dat ook nog verdriet. Zowel bij volwassenen als bij kinderen.

Voedselovergevoeligheid komt heel veel voor in combinatie met hoogsensitiviteit, een van de eigenschappen van hoogbegaafdheid.

Jacqueline Gerrits, gediplomeerd diëtist van praktijk Vitality uit Malden, komt uitleg geven over de invloed van je dagelijkse voeding op je energie niveau, je denken en voelen. Over feiten en fabels. Ze neemt je mee in een inzicht in de werking van je lichaam.

Voedselovergevoeligheid lijkt ook een relatie te hebben met o.a. een afwijkend CYP-enzym. Dit afwijkend enzympatroon is d.m.v. een DNA-test aantoonbaar bij hoogsensitiviteit. Onderzoek hiernaar loopt nog, maar we zullen delen wat tot dusver hierover bekend is.

Meld je hier aan

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Gemeenschapshuis t Kwartier
Kerkstraat 10
Asten, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps

Organisator

Praktijk JongGeleerd
Bekijk de site van Organisator