Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Noord-Brabant – Thema avond: Ontdek je hoogbegaafdheid

31 december - 19:30 - 21:00

Over hoogbegaafdheid doen nog altijd veel misverstanden de ronde. Je hoeft echt geen Einstein, een personage uit “The Big Bang Theory” te zijn.

Hoogbegaafden zijn niet altijd hoog opgeleid, succesvol op de werkvloer. Ook voldoen zij niet aan stereotype gedrag of uiterlijk.

Hoogbegaafdheid zou gemeten kunnen worden d.m.v. een IQ-test, maar is ook herkenbaar door zijns-kenmerken zoals de lat hoog leggen, hoogsensitiviteit, groot rechtvaardigheidsgevoel en kritische instelling.

Of een hoogbegaafde zich ook succesvol en gelukkig ontwikkelt is van meerdere factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de rol van ouders, school en vrienden (peers) op jonge leeftijd. Wanneer een kind niet goed begrepen wordt, of niet lekker in zijn vel zit, kunnen ook juist rebels gedrag, brutaliteit, depressiviteit en/of onderprestatie zichtbaar zijn. Dit alles heeft uiteraard invloed op de verdere ontwikkeling in de pubertijd en adolescentie en je leven in de volwassen fase (zowel privé als in de werkomgeving).

Als specialist in hoogbegaafdheid nodig ik je uit voor deze informatieve bijeenkomst. Leer meer over de unieke eigenschappen van hoogbegaafdheid, ontmoet gelijkgestemden en deel ervaringen. Ontdek de kracht van jouw brein en hoe het je leven kan verrijken. Samen gaan we op ontdekkingsreis tijdens deze avond vol inzichten en begrip.

Meld je hier aan

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
31 december
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Gemeenschapshuis t Kwartier
Kerkstraat 10
Asten, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps

Organisator

Praktijk JongGeleerd
Bekijk de site van Organisator