Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Brabant – Thema avond: HB, AD(H)D en Autisme

12 september 2023 - 19:00 - 21:00

Hoogbegaafdheid, AD(H)D en ASS (Autisme) tonen een aantal overeenkomsten in gedrag. Maar de achterliggende oorzaak voor het gedrag is anders.

We kijken naar de overeenkomsten en verschillen, naar de beperkingen maar ook naar de potenties. En niet te vergeten jongens versus meisjes.

Heb je vragen over het gedrag van je kind? Krijg je tegenstrijdige signalen uit de omgeving? Wil je graag deze 3 onderwerpen naast elkaar leggen, kom dan naar deze thema-avond.

We zetten deze avond een andere bril op en kijken naar wat een kind nodig heeft om zijn potentieel te kunnen ontwikkelen.

Meld je hier aan

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
12 september 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Spruit Kids Conceptstore
Schuifelenberg 1
Deurne, Noord-Brabant 5751 HZ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Praktijk JongGeleerd
Bekijk de site van Organisator