Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Brabant – Kennisbende ‘Op reis door de ruimte

14 maart - 15:30 - 16:30

Speciaal voor leergierige kinderen (en hun ouders/opvoeders) organiseren we samen met Huis73 in de Week van de Hoogbegaafdheid deze toffe Kennisbende.

Wetenschapsjournalist Govert Schilling geeft op donderdag 14 maart een Kennisbende over het heelal. Govert weet ontzettend veel over ons sterrenstelsel en kan er prachtig over vertellen. Zijn kennis is groot en zijn enthousiasme aanstekelijk. Hij neemt het publiek mee op reis naar andere planeten, verre sterren, zwarte gaten en zelfs naar het begin van het heelal.

Wist je dat Govert Schilling ook veel kinderboeken heeft geschreven over het heelal. Deze zijn natuurlijk te leen in onze jeugdbieb!

Bestel hier je kaartje voor 5 euro

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
15:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Huis73 Den Bosch
Hinthamerstraat 74
Den Bosch, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator