Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Brabant – CoderDojo Hackaton

9 december 2023 - 13:00 - 16:00

Ben jij klaar voor een uitdaging waarbij jij jouw skills en creativiteit kan laten zien? Schrijf je dan nu in voor onze CoderDojo-Hackathon!

Tijdens deze feestelijke middag ga je aan de slag met een project dat je samen met een vriend, vriendin of alleen kan uitvoeren rondom programmeren, robotica en/of ontwerpen. Het is nog een verrassing wat we precies gaan doen, maar dat maakt het juist extra spannend! Je maakt hiermee kans op een toffe prijs.

Onder begeleiding van onze CoderDojo vrijwilligers gaan jullie aan de slag. Je kunt ze altijd vragen stellen. Het is het fijn als je al eens een CoderDojo hebt bijgewoond en/of dat je enige voorkennis hebt van programmeren met Scratch.

Voor de Hackaton geldt een Bring Your Own Device-regel. Dat betekent dat je je eigen laptop meeneemt. Heb je die niet, stuur dan een mailtje naar coderdojo@huis73.nl. Dan kunnen we een laptop voor je reserveren.

We hopen je te zien!

Bestel hier je kaartje

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
9 december 2023
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Huis73
Hinthamerstraat 72-74
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211 MR Nederland
+ Google Maps

Organisator

Huis73 Den Bosch
Bekijk de site van Organisator