Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limburg – Binnenspeeltuin Boegafun Venray

10 maart - 10:15 - 13:00

Op 10 maart zijn jullie van harte welkom bij Boegafun Venray vanaf 10.15 uur. De kosten zijn €10 per kind. In dit bedrag zit de entree, onbeperkt ranja/water en een zakje chips. Ouders blijven aanwezig en ik (Sylvia) ben er minimaal tot 13.00 uur om vragen over alles rondom hoogbegaafdheid te beantwoorden.

Deze activiteit is voor kinderen t/m 13 jaar geschikt, sokken zijn verplicht. Kaartjes moeten van tevoren bij Eigenwijzer coaching & training gekocht worden; er is geen ticketverkoop voor het evenement aan de deur. Aanmelden uiterlijk op 6 maart i.v.m. het doorgeven van de aantallen en reserveren van de stoelen en tafels. Kinderen van 1 t/m 13 jaar moeten een ticket kopen, kinderen vanaf 14 jaar en ouders zijn gratis.

Naast mijn expertise zal ook mijn collega Saskia van der Weijden van praktijk Echt Eigen uit Helmond aanwezig zijn om vragen te beantwoorden

Inschrijven kan hier

 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
10:15 - 13:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,

Locatie

Binnenspeeltuin BoegaFun
Keizersveld 55
Venray, Limburg 5803 AP Nederland
+ Google Maps

Organisator

eigenwijzer
E-mail
hallo@eigenwijzercoaching.nl
Bekijk de site van Organisator