Zuid-Holland / Happy Kids trainingen: Informatieavond hoogsensitieve kinderen

6 november - 20:00 - 21:30

€10,

Is jouw kind snel overprikkeld?
Ervaart het intense emoties?
Heeft het last van onzekerheid/faalangst?
Ligt het ’s avonds in bed nog lang na te denken?
Heeft het een groot inlevingsvermogen?

Het kan een aanwijzing zijn dat jouw zoon of dochter hoogsensitief is.

Deze interactieve bijeenkomst is speciaal voor ouders van gevoelige kinderen. We zullen ingaan op de volgende onderwerpen:

• Wat is hoogsensitiviteit? (met wetenschappelijke onderbouwing) Hoe komt het dat hooggevoelige kinderen meer moeite hebben met omgaan met alle prikkels. Waar komen klachten als hoofdpijn en buikpijn vandaan?
• Uitdagingen (als overprikkeling,emotionele uitbarstingen of juist terugtrekken)Omdat deze avond in november is, zal ik ook aandacht besteden aan de uitdagingen die zich eind van het jaar voordoen. November en december worden vaak gezien als de leukste en gezelligste tijd van het jaar. Toch? Geniet jouw zoon/dochter van deze tijd? Of kan jouw kind niet slapen van spanning of opwinding?
• Kwaliteiten
• Praktische handvatten: Hoe kun je als ouder je kind een steuntje in de rug geven om zich weerbaar en ook happy te voelen.

Wil je graag meer weten over hoogsensitiviteit bij kinderen? Vraag je je af of jouw zoon/dochter misschien hoogsensitief is? Wil je graag tips hoe hiermee om te gaan? Meld je dan nu aan.

€10,
,