Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / Happy Kids trainingen: Informatieavond hoogsensitieve kinderen

6 november 2019 - 20:00 - 21:30

€10,

Is jouw kind snel overprikkeld?
Ervaart het intense emoties?
Heeft het last van onzekerheid/faalangst?
Ligt het ’s avonds in bed nog lang na te denken?
Heeft het een groot inlevingsvermogen?

Het kan een aanwijzing zijn dat jouw zoon of dochter hoogsensitief is.

Deze interactieve bijeenkomst is speciaal voor ouders van gevoelige kinderen. We zullen ingaan op de volgende onderwerpen:

• Wat is hoogsensitiviteit? (met wetenschappelijke onderbouwing) Hoe komt het dat hooggevoelige kinderen meer moeite hebben met omgaan met alle prikkels. Waar komen klachten als hoofdpijn en buikpijn vandaan?
• Uitdagingen (als overprikkeling,emotionele uitbarstingen of juist terugtrekken)Omdat deze avond in november is, zal ik ook aandacht besteden aan de uitdagingen die zich eind van het jaar voordoen. November en december worden vaak gezien als de leukste en gezelligste tijd van het jaar. Toch? Geniet jouw zoon/dochter van deze tijd? Of kan jouw kind niet slapen van spanning of opwinding?
• Kwaliteiten
• Praktische handvatten: Hoe kun je als ouder je kind een steuntje in de rug geven om zich weerbaar en ook happy te voelen.

Wil je graag meer weten over hoogsensitiviteit bij kinderen? Vraag je je af of jouw zoon/dochter misschien hoogsensitief is? Wil je graag tips hoe hiermee om te gaan? Meld je dan nu aan.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
6 november 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.happykidstrainingen.nl

Locatie

Balletschool Ypenburg
Oeverwallaan 141
Den Haag, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Happy Kids Trainingen
Telefoon
0654912370
E-mail
info@happykidstrainingen.nl
Bekijk de site van Organisator