Gelderland / Spellenmiddag met workshop Robotica

24 februari - 14:00 - 17:00

24 februari 2019 wordt weer door Pharos Nijmegen de 6-wekelijkse inloopmiddag met peercontact voor ouders en kinderen georganiseerd. Er is weer volop gelegenheid om samen te ravotten op het schoolplein, spellen te spelen en te bouwen met onze constructiematerialen. Daarnaast zijn er ook weer thema-activiteiten voor zowel de kinderen als de ouders.

Dit keer is er een workshop robotica. Er wordt o.a. gespeeld met een slimme robot en creatieve aansturing. Het accent ligt dus op het geautomatiseerd aansturen van de robots. Leeftijd voor deelname aan de workshop: vanaf 4 jaar.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan nijmegen@pharosnl.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen, en eventueel lidmaatschapsnummer.

Leeftijd: van 0 – 14 jaar
Plaats: Campus Grave West