Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gelderland / Spellenmiddag met workshop Robotica

24 februari - 14:00 - 17:00

24 februari 2019 wordt weer door Pharos Nijmegen de 6-wekelijkse inloopmiddag met peercontact voor ouders en kinderen georganiseerd. Er is weer volop gelegenheid om samen te ravotten op het schoolplein, spellen te spelen en te bouwen met onze constructiematerialen. Daarnaast zijn er ook weer thema-activiteiten voor zowel de kinderen als de ouders.

Dit keer is er een workshop robotica. Er wordt o.a. gespeeld met een slimme robot en creatieve aansturing. Het accent ligt dus op het geautomatiseerd aansturen van de robots. Leeftijd voor deelname aan de workshop: vanaf 4 jaar.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan nijmegen@pharosnl.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen, en eventueel lidmaatschapsnummer.

Leeftijd: van 0 – 14 jaar
Plaats: Campus Grave West
Kosten:
– basiskosten: gratis voor leden ; € 2,00 euro per persoon voor niet-leden
– deelname workshop: € 1,00 voor leden; € 2,00 euro per persoon voor niet-leden
Aanmelden: vóór 22 februari 2019 via nijmegen@pharosnl.nl

Delen mag!
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn

Locatie

Campus Grave West
Burgemeester Ficqlaan 4
Grave, Gelderland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon:
085-4012238
E-mail:
secretariaat@pharosnl.nu
Website:
https://pharosnl.nl/