Gelderland / Inloopmiddag Pharos Nijmegen

29 maart - 14:00 - 17:00

Aanmelden: vóór 27 maart via nijmegen@pharosnl.nl

29 maart 2020 houdt Pharos Nijmegen weer haar 6-wekelijkse inloopmiddag met peercontact voor ouders en kinderen. Deze keer met als workshop voor de kinderen (vanaf 4 jaar): GO! Voor de volwassen is er een ouderkring waar onderwerpen voor kunnen worden ingebracht.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan nijmegen@pharosnl.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen, en eventueel lidmaatschapsnummer.

Leeftijd: van 0 – 14 jaar

– basiskosten: gratis voor leden ; € 2,00 euro per persoon voor niet-leden
– deelname workshop: € 1,00 euro per persoon voor leden, €2,00 euro voor niet-leden

Basisschool Titus Brandsma