Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Flevoland / HB Koffieclub Zeewolde

13 maart - 10:00 - 12:00

Gratis

Ouder zijn van een hoogbegaafd kind kan best eenzaam zijn. Via HB Koffieclub kom je in contact met andere ouders in jouw omgeving of regio. Hier kunnen ouders elkaar steunen, tips geven, en hun ervaringen met scholen, instanties, leerkrachten of hulpverleners uitwisselen. Ook het vinden van (h)erkenning wordt als erg prettig ervaren. Maar er wordt natuurlijk wordt er ook regelmatig gelachen. Want de koffieclub is vooral erg gezellig.

Iedere 2e woensdagochtend van de maand is het koffietijd in Zeewolde.

Heb je interesse om langs te komen? HB Koffieclub is gratis en vrijblijvend. Het is niet nodig om lid te zijn van Pharos. Ook als je niet zeker weet of je kind wel hoogbegaafd is, maar je hebt wel een vermoeden, dan ben je van harte welkom. Heb je een kindje thuis dat nog niet naar school gaat? Dan mag je hem/haar gewoon meenemen.

Aanmelden kan via: hbkoffieclubzeewolde@outlook.com
Je krijgt dan tevens het adres toegestuurd.

Delen mag!
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie├źn:
,
Website:
https://pharosnl.nl/events/hb-koffieclub-zeewolde-21/

Locatie

Zeewolde
Flevoland Nederland + Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon:
085-4012238
E-mail:
secretariaat@pharosnl.nu
Website:
https://pharosnl.nl/