Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Drenthe – Kampeerweekend

31 mei - 08:00 - 3 juni - 17:00

De datum voor het kampeerweekend wordt gewijzigd naar 31 mei t/m 3 juni. Dit omdat er op 25 mei het Mega Piraten Festival, pal naast de camping wordt georganiseerd. Dit levert veel geluidsoverlast op en een drukke camping. Ieder die zich aangemeld heeft, krijgt bericht hierover en een aangepaste aankondiging volgt later vandaag.
Op dit moment hebben al 24 gezinnen zich aangemeld. Als u ook mee wilt kamperen en u heeft een eigen kampeermiddel, geldt er tot 1 januari 2024 een vroegboekkorting bij Roompot, waardoor een kampeerplaats geen € 102, 60, maar € 80,10 bedraagt. Dit is exclusief toeristenbelasting a € 1,30 p.p.
Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Begin:
31 mei - 08:00
Einde:
3 juni - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,

Locatie

Roompot Hunzedal
De Drift 3
Borger, Drenthe 9531 TK Nederland
+ Google Maps

Organisator

hoogbegaafd actief
Bekijk de site van Organisator