Drenthe / iQProgrammerclub junior

28 juni - 14:00 - 16:30

Elke 2 à 3 weken gezellig programmeren

Regelmatig komt er een groep (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in Meppel bij elkaar om samen te (leren) programmeren.

Onder begeleiding kunnen kinderen:

• zelfstandig programmeren
  • elkaar helpen
  • nieuwe programmeertalen leren/ontdekken
  • programmeren met robotica en elektronica
  • plezier hebben
  • fouten maken

Programmeerclub Junior is voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in het basisonderwijs vanaf 8 jaar.

De programmeerclub kost € 16,- per keer; hiervoor dient een strippenkaart voor 5 keer aangeschaft te worden (prijs per strippenkaart: € 80,- (incl. BTW)). Klik hier om een strippenkaart aan te schaffen.
De eerste keer bij de Programmeerclub Junior of Tiener mag een kind gratis meedoen (op afspraak), daarna schaf je pas een strippenkaart aan.

,

Meppel