Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / ZELF in Villa Zebra

16 december 2020 - 12:00 - 16:00

€10
In ZELF! komen peuters en kleuters spelenderwijs in aanraking met hedendaagse kunst.
De interactieve kunstinstallaties stimuleren de verbeeldingskracht, taalontwikkeling, motoriek en creativiteit van jonge kinderen.

Je ontdekt ZELF! in vijf speel- en kunstinstallaties die in samenwerking met kunstenaars speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Werk een dagje mee in DE GROENTEKRAAM en ontdek wonderlijke groenten en insecten. Maak een ritje in Assepoesters koets en ontsnap uit de oven van het snoephuis in de SPROOKJES POP UP. Stap in de wereld van HET EILAND, vind je weg door de jungle en rust daarna lekker uit op het strand. In de TANGRAMKAT maak je eindeloos veel tangramfiguren, van klein aan de muur tot heel groot op de vloer. En ben jij een artiest in de dop? Zoek dan backstage de beste outfit voor je act en klim op het podium van CIRCUS GIBRA.

Leeftijd: 2 t/m 6 jaar

Tijdklok  en tickets hier

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
16 december 2020
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.villazebra.nl/zelf/

Locatie

Villa Zebra
Stieltjesstraat 21
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland

Organisator

Villa Zebra
Bekijk de site van Organisator