Zuid- Holland – spelactiviteit

15 december - 14:30 - 15:30

Spelactiviteit voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

We gaan weer (bord-) spelletjes spelen!

Wanneer? Woensdag 15 december

Hoe laat? 14.30 – 15.30

Aanmelden? Ja, is verplicht en kan hier

Kosten? Deze activiteit is gratis. Er is een spaarvarken waar een vrijwillige bijdrage in gestopt kan worden.

Je kunt gebruik maken van onze spelletjes, maar je mag natuurlijk ook je eigen spel meenemen. Er is vast iemand die mee wil doen!

, , ,

Haviq