Zuid-Holland – Scratch Kennismaking

3 december - 14:00 - 15:30

Maak je eigen game met Scratch!

Altijd al willen weten hoe je een game maakt.

Met Scratch leer je hoe je een spel stap voorstap kunt bouwen. Hoe maak je levels? Hoe hou je de scores bij? Hoe werkt ‘Game over’?

Kunnen jullie ook met z’n tweeën tegelijk spelen?

In deze workshop bouw je een game waarin een ruimteschip allerlei aliens moet ontwijken. Natuurlijk kan je zelf ook bepalen of je een ander verhaal wilt maken met andere figuren.

Je leert o.a. te werken met als dan-voorwaarde, loops, variabelen en nog veel meer.

Maar je hebt vooral veel plezier. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

, , ,
Site: