Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / Lezing (Hoe) zie ik/jij mij?

19 maart 2019 - 19:30 - 21:30

€10

Als nabrander van de Week van de Hoogbegaafdheid (10 tm 18 maart) organiseert Haviq een lezing speciaal voor jongvolwassenen.

Als hoogbegaafde voel je je misschien vaak anders dan je klas- of studiegenoten. Misschien verveel je je regelmatig, snappen je leeftijdsgenoten je interesses/grapjes niet, zie je altijd beren op de weg of voel je je tegelijkertijd tekort schieten én te veel. Tijdens deze lezing kijken we naar hoe dat komt, en hoe andere hoogbegaafde jongeren zichzelf zien. Wat is er anders aan hen dan aan de gemiddelde mens? En hoe kijken ze eigenlijk naar elkaar? Vanuit onderzoek, praktijk én eigen ervaring heeft Femke Hovinga (30) het over hoogbegaafdheid in de jongerendoelgroep en hoe je met uitdagingen om kunt gaan. Hierbij is uiteraard ook ruimte voor vragen!

Aanmelden kan tot 17 maart via info@hartvooriq.nl

Datum & locatie
– Dinsdag 19 maart 2019 van 19u30 – 21u00 (uitloop tot 21u30)
– Haviq, Boeieraak 1 te Papendrecht

Kosten
– €10,- inclusief een hapje en een drankje

Voor wie?
– (Jong)volwassenen vanaf 18 tm 30 jaar

De lezing wordt gegeven door Femke Hovinga.
Zij is ondernemer en begeleider op het gebied van hoogbegaafdheid. Toen ze als kind vastliep op school, beloofde ze zichzelf dat ze, ‘als ze later groot was’, iets zou doen voor hoogbegaafde mensen die daardoor niet tot hun recht kwamen. Dat liep anders. Ze reisde, werkte als journalist en bedrijfskundige, tot ze in 2012 toch in het ‘hb-wereldje’ terecht kwam. Inmiddels is Femke betrokken bij initiatieven als InterIQ (recruitment voor hoogbegaafden), SCALIQ (intelligentietesten voor meer- en hoogbegaafden), SENG (sociale en emotionele support) en Talentissimo (begeleiding en activiteiten gericht op de 145+ IQ doelgroep). Ze leert graag van en met anderen en reist inmiddels de wereld over om dat ook te doen!

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
19 maart 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€10
Site:
https://www.facebook.com/events/2191624707525619

Locatie

Boeieraak 1
Boeieraak 1
Papendrecht, Zuid-Holland 3356MJ Netherlands

Organisator

Haviq
E-mail
info@hartvooriq.nl
Bekijk de site van Organisator