Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / Junior iQafé+ Korea

28 november 2019 - 19:30 - 22:30

€7,50

Zit je op de middelbare school? Vind je het leuk om een avondje niet alleen kennis op te doen, maar ook gezellig om met leeftijds- en/of ontwikkelingsgelijken een drankje te doen en te chillen? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of juist helemaal niet, en vind je het leuker om rustig om je heen te kijken en tot je te nemen? Allemaal ok! Erik en Anne heten je van harte welkom op het eerste Junior iQafé+! Een iQafé+ speciaal voor kinderen in de VOleeftijd!

Het thema is deze eerste keer Korea: Erik van den Boom, dj en producer, ook wel bekend als Erik Arbores, vertelt je samen met Anne Larooij, alles over zijn tijd in Seoul, geschiedenis van het land, de taal en K-pop! Tweede deel van de avond is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan en een drankje te doen!

Adviesleeftijd: Voortgezet onderwijs
Tijd: 20.00u, inloop vanaf 19.30u
Locatie: Bij5 in Naaldwijk, 1e verdieping
Kosten: €7,50, dit is inclusief twee drankjes
Hier aanmelden!

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
28 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.facebook.com/events/482879565634669/

Locatie

Bij 5
Wilhelminaplein 8
Naaldwijk, Nederland

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator