Zuid-Holland / Junior iQafé+ Korea

28 november - 19:30 - 22:30

€7,50

Zit je op de middelbare school? Vind je het leuk om een avondje niet alleen kennis op te doen, maar ook gezellig om met leeftijds- en/of ontwikkelingsgelijken een drankje te doen en te chillen? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of juist helemaal niet, en vind je het leuker om rustig om je heen te kijken en tot je te nemen? Allemaal ok! Erik en Anne heten je van harte welkom op het eerste Junior iQafé+! Een iQafé+ speciaal voor kinderen in de VOleeftijd!

Het thema is deze eerste keer Korea: Erik van den Boom, dj en producer, ook wel bekend als Erik Arbores, vertelt je samen met Anne Larooij, alles over zijn tijd in Seoul, geschiedenis van het land, de taal en K-pop! Tweede deel van de avond is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan en een drankje te doen!

Adviesleeftijd: Voortgezet onderwijs
Tijd: 20.00u, inloop vanaf 19.30u