• Dit evenement is voorbij.

Zuid Holland / Game iQlub+ Bordspellen

5 februari - 14:00 - 16:30

De eerste activiteit van de iQlub+ Delft is een feit.

Op 5 februari organiseren we in samenwerking met spellenvereniging Murphy’s Heroes een spellenmiddag. We gaan o.a. Kolonisten van Catan, Ticket to Ride en Hoogspanning spelen. Dit zijn allemaal uitdagende strategiespellen

Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Wanneer? 5 februari van 14:00 – 16:30 in Delfstede aan de Phoenixstraat 66 te Delft.

Deelname is gratis. Wel vooraf hier aanmelden!

Deze Game iQlub+ is een samenwerking tussen stichting iQ+ en Spellenvereniging Murphy’s Heroes.

, , ,

delftstede, Delft