Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid Holland / DrieluiQ+ Cleverbee

7 november 2018 - 20:00 - 21:30

€20

De DrieluiQ+ Cleverbee is een drietal avonden waarop in een workshop allerlei facetten rondom hoogbegaafdheid bij het jonge kind de revue passeren. Voor ouders en een ieder die om het jonge kind heen staat.

Deze eerste avond staat in het teken van het herkennen van ontwikkelingsvoorsprong; waarom noemen we het ontwikkelingsvoorsprong, welke signalen kunnen zichtbaar zijn en hoe kun je een voorsprong vaststellen.

De tweede avond heeft autonomie en het doorvragen als onderwerp. Kinderen met een voorsprong kunnen je in de opvoeding voor uitdagingen stellen. Autonoom willen zijn is daar een van.
Wat is autonomie en hoe kun je met die wens van je kind omgaan zonder je eigen grens over te gaan zijn onderwerpen die aan bod komen deze avond. Ook het diep doordenken en vragen stellen hoort bij deze kinderen. Voor welke uitdagingen zet dit je in de opvoeding?

De derde avond gaan we met elkaar aan de slag over hoe je met anderen over dit onderwerp (al dan niet) communiceert. Benoem je de voorsprong, de hoogbegaafdheid, waarom wel of niet, hoe reageert je omgeving (familie, vrienden, opvang)? Welke afweging maak je?

De DrieluiQ+ wordt tegen een sterk gereduceerd tarief van €50,- (normaal tarief is €120,-) aangeboden. Meer informatie op de flyer over data, tijdstip en locatie op de flyer!

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
7 november 2018
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Locatie

kindercentrum DoReMi
Druivenstraat 30
Naaldwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Stichting iQ+
Cleverbee