Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – Webinar ASS-HB

26 oktober 2023 - 19:30 - 21:30

Omdat autisme, hoogbegaafdheid, Asperger niet bij iedereen positieve gedachten oproept, wil ik hierover meer kennis verspreiden.

Het is zo zonde dat je problemen ervaart die niet altijd nodig zijn. Inzicht, begrip en tips helpen om vol tot je recht te komen en te ervaren hoe waardevol deze combinatie van zijn eigenlijk is.

Om zoveel mogelijk actuele en toepasselijke informatie over dit thema te delen, bundelen mijn zus en ik onze krachten in de vorm van een webinar.

Mijn zus Hilde Cromjongh is HB specialist en begeleider hoogbegaafde kinderen en komt vaker de combinatie met autisme tegen. Ik coach volwassenen met autisme en heb vaak mensen met een hoger IQ tegenover me.

In de webinar bespreken we de verschillen en overeenkomsten van hoogbegaafdheid en autisme,

hoe je de combinatie kunt herkennen, welke problemen kun je ervaren en hoe kom je tot oplossingen. Het laatste half uur is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Er wordt een bijdrage van 17 Euro gevraagd. Na aanmelding en betaling ontvang je de Zoomlink om in te loggen op het moment van de webinar.

Er wordt een opname gemaakt die je tot 5 dagen na de webinar kunt bekijken. Zo kun je terugkijken of op een voor jou geschikt moment de informatie tot je nemen.

Bestel hier je ticket 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
26 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Online webinar

Organisator

Unica autismecoaching
Telefoon
06 41 50 37 27
E-mail
sylvia@unica-autismecoaching.nl
Bekijk de site van Organisator