Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – iQafe+ Time2Tick

20 maart 2023 - 19:45 - 21:45

€6,20

Verandering voor je kind? Start bij jezelf.

Leer jezelf beter kennen, daag je aannames uit, overweeg alternatieve vormen van samenwerking (marktplein) en ontwikkel communicatieve vaardigheden. Deze vier ingrediënten vormen samen het IQafé van 20 maart. Praktische tips, confronterende spiegels en reflectievragen passeren in hoog tempo de revue. Ze bieden handvatten die je na het IQafé direct kunt inzetten voor jezelf en in de omgang met betrokkenen bij je (hoog)begaafde kind.

Akke Tick geeft de avond vorm. Ze heeft een hart voor passend onderwijs en kijkt naar de wereld vanuit ontwikkelingssociologisch, communicatie- en veranderperspectief. Ze is ECHA-specialist in gifted education met een focus op volwassenen in hun niet-ouder rol en netwerken rond leerlingen.

Bestel je ticket hier 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
20 maart 2023
Tijd:
19:45 - 21:45
Kosten:
€6,20
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

online

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator