Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Holland – Virtually Everything

3 maart - 12:00 - 14:30

Wil je Virtual Reality gaming ervaren in allerlei vormen? Dat kan! Je gaat VR actief, passief, educatief, inspirerend en met fun ervaren.

De middag start met HADO. Het leuke van HADO is dat er maar een korte uitleg nodig is en dat iedereen snel mee kan doen. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe het spel gespeeld wordt en hoe je in drie levels steeds meer opties krijgt. De potjes duren elke keer 80 seconden, zodat het niet te zwaar wordt.

Vervolgens ga je in teams van twee tot vier personen deelnemen aan de VR Hero zone Experience. Dit is een Free Roam VR ervaring. Je kunt elkaar zien, horen en voelen in het spel. Elke stap die je zet in de echte wereld wordt 1 op 1 vertaald in de virtuele wereld. Elke speler krijgt een VR bril met ingebouwde koptelefoon en twee guns en een Haptic vest. Een Haptic vest zorgt ervoor dat jij alles van de virtuele wereld voelt. Voordat de Free Roam VR experience van start gaat, krijg je uitgebreide instructies over de bediening van de apparatuur en speelomgeving.

Op het programma staat ook nog een mix van diverse VR Games, zoals Beat Saber, Elven Assassin, HoopsVR en VR Racen.

De middag wordt afgesloten met een frisje en een bittergarnituur.

Doelgroep: (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen tussen de 10 en 16 jaar

Kosten: kinderen €10,00 en volwassenen €2,50,- (ledenprijs). Kinderen €38,50 en volwassen €5,- (niet leden prijs)

Aanmelden graag via: https://forms.gle/B9UNNWMfkcoiBpDK8

 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
12:00 - 14:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

H20 VR Game Centre
Cantekoogweg 5
Purmerend, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps