Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord Holland / Pharoskamp

22 november 2019 - 24 november 2019

Pharoskampen
Pharos Amsterdam-Kennemerland organiseert tien kampen per jaar, vijf voor het basisonderwijs en vijf voor het voortgezet onderwijs. Dat doen ze al vele jaren maar niemand weet meer precies hoe lang, ze schatten een jaar of twintig. De kampen veranderen mee met de tijd maar een ding heeft altijd centraal gestaan: geen dichtgetimmerd programma. De deelnemers bepalen zelf, samen met de leiding, de activiteiten. Natuurlijk hebben ze een enorme hoeveelheid ervaring, speelgoed en spullen om dat te faciliteren.

Ze zijn alweer een jaar of tien vaste gast op het Fort bij Penningsveer in Haarlem (dicht bij de Ikea). Dit fort behoort tot de vestingwerken van de Stelling van Amsterdam en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

De kampen zijn voor kinderen vanaf zes jaar (basisschool) tot grofweg een jaar of zestien (voortgezet onderwijs). Op de kampen komen kinderen uit alle regio’s van Pharos waarbij de randstad natuurlijk wat sterker vertegenwoordigd is. Kinderen van niet-leden zijn een kamp welkom zonder lidmaatschap. Wil je nog een keer komen (en dat is gebruikelijk) dan verwachten we dat je lid wordt.

Stuur voor meer informatie een mail naar amsterdam-kennemerland@pharosnl.nl

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Begin:
22 november 2019
Einde:
24 november 2019
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://pharosnl.nl/regios/regio-amsterdam-kennemerland/

Locatie

Fort Penningsveer
Haarlem, Noord Holland Nederland + Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon
085-4012238
E-mail
secretariaat@pharosnl.nu
Bekijk de site van Organisator