Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelderland – Peergroup 11-18 Jaar

8 maart - 09:30 - 15:30

Heb je behoefte aan een leer- en ontwikkelplek waar je jezelf kunt ontwikkelen vanuit jouw interesses, passies en creativiteit? Een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten en samen activiteiten mee kunt ondernemen? Een plek waar ervaren begeleiders zijn die je kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar wie je bent, wat je graag doet, waar je naar toe wilt en hoe je daar kunt komen? Elke donderdag (en vanaf maart ook vrijdag) bieden we deze plek en begeleiding op Museumpark Orientalis.

De peergroup is er voor jongeren van ca. 11 tot 18 jaar. Het programma wordt o.a. vormgegeven vanuit de interesses en ideeën van de jongeren.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met je.

 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
09:30 - 15:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
Heilig Landstichting, Gelderland 6564 BL
+ Google Maps

Organisator

Meraki
Telefoon
06-53 13 59 03
E-mail
info@meraki.onl
Bekijk de site van Organisator