Gelderland / Festival van Talent

28 maart - 10:00 - 16:00

GEANNULEERD VANWEGE RICHTLIJNEN RIVM 12 MAART BETREFFENDE CORONAVIRUS

Festival

Het Festival van Talent is een heerlijke dag voor kinderen, ouders, leerkrachten en volwassenen ‘voor zichzelf’.

Activiteiten

Workshops, lezingen, experts en gelijkgestemden ontmoeten. Voor kinderen, ouders, leerkrachten, volwassenen voor zichzelf, kortom: het festival is voor iedereen!

Bekijk alle activiteiten

Programma

Met twee verschillende worshoprondes is er voldoende tijd om zowel van de workshops als van de inloopactiviteiten en lunchpauze te genieten.

10:00 Kassa’s open voor bezoekers

11:00 Eerste workshopronde