Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Flevoland / HB Koffieclub Zeewolde

12 december 2018 - 10:00 - 12:00

Gratis

Ouder zijn van een hoogbegaafd kind kan best eenzaam zijn. Via HB Koffieclub kom je in contact met andere ouders in jouw omgeving of regio. Hier kunnen ouders elkaar steunen, tips geven, en hun ervaringen met scholen, instanties, leerkrachten of hulpverleners uitwisselen. Ook het vinden van (h)erkenning wordt als erg prettig ervaren. Maar er wordt natuurlijk wordt er ook regelmatig gelachen. Want de koffieclub is vooral erg gezellig.

Iedere 2e woensdagochtend van de maand is het koffietijd in Zeewolde.

Heb je interesse om langs te komen? HB Koffieclub is gratis en vrijblijvend. Het is niet nodig om lid te zijn van Pharos. Ook als je niet zeker weet of je kind wel hoogbegaafd is, maar je hebt wel een vermoeden, dan ben je van harte welkom. Heb je een kindje thuis dat nog niet naar school gaat? Dan mag je hem/haar gewoon meenemen.

Aanmelden kan via: hbkoffieclubzeewolde@outlook.com
Je krijgt dan tevens het adres toegestuurd.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
12 december 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://pharosnl.nl/events/hb-koffieclub-zeewolde-21/

Locatie

Zeewolde
Flevoland Nederland + Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon
085-4012238
E-mail
secretariaat@pharosnl.nu
Bekijk de site van Organisator